Održana humanitarna džipijada za Ninu Bližnjaković (VIDEO)

Na Ozrenu kod Doboja održana je humanitarna džipijada za petnaestogdišnju Ninu Bližnjaković iz Doboja, koja je oboljela od leukemije, a koja se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu.

U ovoj humanitarnoj planinskoj turi učestvovalo je oko četrdeset pet snažnih ''četverotočkaša''.

Adrenalinska vožnja po Ozrenu okupila je ljubitelje snažnih četverotočkaša iz Doboja, Teslića, Srpca, Brčkog, te drugih gradova i opština iz Srpske i Federacije BiH. Svojim „ljubimcima“ provozali su se kroz nekoliko zaseoka, a glavna stanica bila im je poljana u Gornjoj Bočinji, na kojoj su pokazali svoje umijeće i vještine za volanom. Osim manjih pehova, sve je proteklo u najboljem redu.

"Staza je odlična, ekipa super, bila je jedna mala nezgoda kada sam se sa vozilom zapucao u drvo, ali tu su odmah ostali učesnici pritrčali u pomoć, tako da se sve završilo kako treba", ispričao nam je Dragan Đurić koji je sa svojim četevorotočkašem stigao iz Teslića.

Viđenim zadovoljni i organizatori, koji su ovo druženje organizovali sa ciljem da pomognu Nini Bližnjaković iz Doboja koja se trenutno liječi od leukemije u Beogradu.

Nakon avanturističke vožnje po planinskim putevima , iskusni vozači spustili su se do naselja Dolac, iz kojeg potiču Ninini roditellji. Tamo su ih dočekali mještani i parohijski sveštenik .

Na ovom humanitarnom skupu prikupljeno je oko 3.500 KM. 

Tagovi: