Doboj u duhu mladosti, druženja i sporta

Dobojski fudbalski brendovi, FK ''Sloga'' i FK ''Željezničar'', drugu godinu za redom spremaju se da prirede fudbalski spektakl za najmlađe igrače i publiku.

Naime, u okviru 7. kola "SLAZENGER“ lige, ova dva kluba će upriličiti utakmicu između najmlađih timova, a meč će se održati 30.decembra u sportskoj dvorani SŠC u Doboju.

Planirano je da se na terenu pojave mlađe kategorije škole fudbala, uzrasta od 6 do 12 godina, ali i oni najmlađi poletarci koji se tek susreću sa “bubamarom”.

Doboj će tako poslati prelijepu sliku mladosti, druženja i sporta, a u tom kolažu će učestvovati preko 240 mališana, polaznika škole fudbala. Treneri obje ekipe koje organizuju ovaj sportski praznik, uložili su veliki napor da dječacima prirede događaj za pamćenje, jer će u sklopu druženja svim učesnicima biti uručeni i tradicionalni novogodišnji paketići.

Zajedničkim radom i sredstvima treneri FK Željezničara i FK Sloge spremaju polako poklone za svoje najmlađe članove i kažu da je ovo jedan prelijep način da se završi i isprati stara a dočeka Nova godina.

Pošto je akcenat ipak na fudbalu, u paketiću će se naći iznenađenja napravljena u bojama kluba kojeg brane, kao što su majice, torbe i mnoštvo drugih sitnica sa amblemima FK “Sloga” i FK”Željezničar

Priključite se i vi, svaki gest i pomoć je dobrodošla.

T.B.

Tagovi: