Nikola Rokvić pošao pješke za Banjaluku (VIDEO)

Nikola Rokvić, poznati pjevač i jedan od najavljenih učesnika novogodišnjeg programa u Banjaluci, objavio je da je pošao pješice u najveći grad Srpske kako bi do Nove godine došao na zakazani koncert!

U promotivnom video spotu, koji je objavljen i na službenoj Facebook stranici Grada, nasljednik Marinka Rokvića našalio se sa svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama i podijelio sa njima da “pješice” kreće za Republiku Srpsku, kako bi do 31. janura stigao na banjalučki Trg Krajine, gdje ima zakazan novogodišnji koncert.

Uvjerite se i sami na ovom videu kako Rokvić tumara beogradskim ulicama i “kreće” za Banjaluku.

Šalu na stranu, Rokvić je jedan od učesnika bogatog novogodišnjeg programa u Banjaluci, a ovaj spot uvertira za ono šta se od njega može očekivati u novogodišnjoj noći na Trgu Krajine, gdje će, pored njega, nastupati i momci iz “Lexington benda”.

Kako je planirano, pripremu za najluđu noć napraviće Sergej Ćetković i Ivana Negativ cjelovečernjim koncertom 30. decembra, a Banjalučani neće spavati ni prvog dana 2018. godine, kada će ih zabavljati Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

(banjaluka.net)

Tagovi: