Prve ulaznice za EXIT na Jahorini 70% jeftinije

EXIT tim je otišao korak dalje u povezivanju regiona nakon što je objavio svoj dolazak na olimpijsku Jahorinu i pokretanje svog petog festivala!

Prinova u ovoj velikoj festivalskoj porodici dobila je simbolično ime Festival 84 koji će premijerno biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina. Za ovu priliku već od petka, 15. decembra u prodaju stižu i prve ulaznice sa čak 70% uštede u odnosu na njihovu finalnu cijenu!

Ova svojevrsna poklon cijena od svega 19.99 KM biće veoma ograničena količinski i trajaće najduže 24 sata, a možda i kraće ako je suditi po ostalim festivalima u organizaciji Exita za koje se najpovoljnije ulaznice rasprodaju za svega nekoliko sati!

Istovremeno biće puštena i veoma ograničena količina promotivnih turističkih paketa za ovo pravo festivalsko vikend-zimovanje, a za samo 88KM dobija se ulaznica za kompletan festival, te dvodnevni ski pas i smjštaj! Ulaznice po poklon cijeni biće dostupne na svim prodajnim mjestima iz mreže kupikartu.ba, dok će turistički paketi festivalskog zimovanja biti dostupni preko sajta Exitove zvanične turističke agencije na exitrip.org.

Nakon što je EXIT Ljeto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član - Festival 84!

Na pitanje kako je odabrano ime za festival, Dušan Kovačević osnivač EXITa u svom stilu objašnjava:

"U Exitu smo veliki fanovi Adamsovog 'Autostoperskog vodiča kroz galaksiju', a tamo je za smisao Života, Univerzuma i Svega ostalog naveden broj 42! Kako mi na Balkanu volimo da radimo sve makar duplo bolje od svijeta, logično je bilo da idemo sa brojem 84!“, a zatim dodaje:

„A moguće je da naziv ima neke veze i sa najznačajnijim poduhvatom ovih prostora, Olimpijskim igrama održanim 1984. godine. Olimpijske ideje mira i tolerancije, kroz okupljanje i povezivanje regiona, utkane su u sam temelj društvene misije Exita. Festival 84 lociran u samom srcu regiona, kako geografski, tako i simbolički, svojim imenom će podsjećati sve nas na šta smo sve sposobni kada udružimo naše snage".

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za Festival 84 koji se kreira po po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspješni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrijavanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na velikim terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

Posljednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina. Očekuje se da Festival 84 pozicionira Jahorinu među najatraktivnije zimske centre u Evropi, a ako se po "jutru poznaje dan", ovo će biti najbolja sezona u posljednjih deset godina, jer već sada na Jahorini ima preko pola metra snijega i skijalište je otvoreno deset dana prije planiranog datuma, što se nije desilo još od 2005. godine.

Više informacija na:

www.festival84.com

https://www.facebook.com/Festival84/

https://www.instagram.com/festival.84/

https://www.youtube.com/channel/UCbHLBMSSj32sj4SooW1S9IA/

(mondo.ba)

Tagovi: