Šešić: Sastanak SNSD poremetio rutinu u ''Centru zaštiti me''

Poslanik SDS-a u NSRS Davor Šešić smatra spornim održavanje sastanka članova SNSD-a iz banjalučkih naselja Česma, Ada, Vrbanja i Debeljaci u prostorijama Centra ''Zaštiti me'', koji je obrazovna, socijalna i zdravstvena ustanova.

Šešić kaže da ova ustanova radi 24 časa jer je ujedno i internat u kojem borave djeca sa poteškoćama u razvoju, te da ga čudi da za sve to nije znao predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

On tvrdi da je djeci koja borave u Centru zbog ovog sastanka pomjeren termin odlaska na večeru, dok je potom u Centru bila muzika, a ispred puno automobila što je stvaralo dodatnu buku i remetilo redovne aktivnosti djece.

"Ovo pokazuje da je sve u službi SNSD-a i da oni nemaju pardona prema bilo kome, ni prema najosjetljivijoj kategorijama društva kao što su ova djeca", rekao je Šešić na konferenciji za novinare u Banjaluci.

On kaže da je "zanimljivo" da je direktor Centra Zorica Kuzmanović Vasilić, član SNSD-a, te da je ovo "samo još jedna u nizu neregularnosti koji se dovode u vezu sa ovim centrom".

"Postavlja se pitanje da li je plaćena ta večera ili ih je Kuzmanovićeva častila sa računa svog područnog odbora", navodi Šešić.

On kaže da Radojičić "pokazuje da nastavlja kontinuitet svojih prethodnika, jer i dalje radi u službi SNSD-a i nije gradonačelnik svih građana".

SNSD-ov skup održan je 15. novembra i o tome je javnost na svojoj fejzbuk stranici obavijestio i gradonačelnik Radojičić.

Tagovi: