Osnovci obradovali mališane ''Izvora'' slatkišima

Učenici Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj“ Srbac uručili su djeci sa posebnim potrebama iz udruženja „Izvor“ sedam većih paketa slatkiša koje su prikupili u sklopu Dječije nedjelje.

Pakete su predali predsjednici udruženja Miri Tatić koja se zahvalila na poklonu i istakla da su ovih dana slatkiši za djecu takođe stigli iz Dječijeg vrtića „Naša radost“ i Crvenog krsta, a donijela ih je i naša sugrađanka Željka Stojković.

Djeca su stigla u pratnji nastavnice engleskog jezika, Slavice Miljević, koja je rekla da se ovom humanitarnom akcijom zaokružuju aktivnosti škole povodom Dječije nedjelje.

„Kao koordinator ove aktivnosti zahvaljujem se direktoru škole Slavku Dragosavljeviću koji je pokazao razumijevanje za sve aktivnosti i manifestacije u našoj školi jer na ovaj način vaspitavamo i obrazujemo učenike. Zahvalnost upućujemo i nastavnici Nadi Milovanović i njenom timu koja je ove aktivnosti vjerno prenijela u pisanoj formi na školski sajt, kao i Timu za kulturnu djelatnost škole koji je sve to maksimalno ispoštovao“, rekla je Miljević.

Ona se zahvalila i područnim školama koje su prvi put aktivno učestvovale zajedno sa centralnom školom u obilježavanju Dječije nedjelje, a riječi hvale uputila je i učiteljima i nastavnicima koji su vrijedno radili sa učenicima u pripremi svih aktivnosti i izložbi, roditeljima učenika koji su pružali maksimalnu podršku, Dječijem vrtiću „Naša radost“ i Crvenom krstu, te drugim organizacijama sa kojima su imali dobru i prijateljsku saradnju.

(srbac-rs.ba)

Tagovi: