Demirović stiže u KKI 'Vrbas'

Košarkaški klub invalida Vrbas potpisao je ugovor sa Ademirom Demirovićem za iduću sezonu. Demirović je napustio italijanski Castelvecchio i došao da pomogne Vrbasu u sezoni 2017/2018, u nadi da nešto više urade u Evropi i odbrane četiri titule.

“Vraća nam se  i Vlado Švraka iz Turske, a dobićemo i dva pojačanje iz Bijeljine, dolaze nam Dragan Sikima i Dražen Duvnjak, tako da Vrbas ove godine pravi dream team što je već izazvalo paniku kod klubova u BiH, a i u regionu. Sama kotizacija u NLB ligi je 1000 eura, a u ligi BiH 1500 KM, te se nadamo pomoći i podršci grada i Vlade Republike Srpske”, kažu u KKI “Vrbas”.

U klubu se zahvaljuju Ministarstvu porodice, omladine i sporta na podršci, kao i gradu Banjaluka i gradonačelniku Igoru Radojčiću koji je prepoznao značaj ovog sporta, kao i promociji grada.

“Takođe se zahvaljujemo direktoru sportske dvorane Borik g.Manojlu Zrniću jer smo dobili termine za treninge u dvorani Obilićevo, što nam jako puno znači jer sada imamo uslove da tamo gdje treniramo, možemo igrati i utakmice”, rekli su u KKI Vrbas.

M.Š.

Tagovi: