Nožičko: Ko je opljačkao porodičnu kuću Stojana Savić?

Nema novih informacija o akciji potrage za naoružanim razbojnikom koji je krajem avgusta upao u porodičnu kuću Stojana Savića u selu Nožičko odakle je otudjio pištolj i nešto maraka.

O tome ne želi da priča ni Stojan Savić . On je u razgovoru ekipi BN Televizije rekao da ne želi više da javno priča na tu temu. Kaže da je zadovoljan što je sve prošlo samo sa materijalnom štetom jer mu je u kući bio stariji otac.

U medjuvremenu, pojavile su se nezvanične inforamcije da se radilo o odbjeglom zatvoreniku iz Kazneno popravnog zavoda Tunjice u Banja Luci.

U Policijskoj upravi Banja Luka takve navode su odbacili tvrdnjama da ih KPZ Tunjice nije o ničemu obavještavao. I iz Policijske uprave Gradiška su rekli da nemaju te informacije da se radi o odbjeglom zatvoreniku.

Iz policije nema novih detalja o ovoj pljački, koja se dogodila 31. avgusta oko 09:00 časova, osim ranijeg saopštenja da su u toku mjere i radnje na otkrivanju i hapšenju „poznatih izvršilaca krivičnog djela „kradja“ u Nožičkom“.

O čemu se tačno radilo, koga je policija tražila i da li ga još uvijek traži za sada je misterija o kojoj se ispredaju koje kakve priče.

(RTV BN)

Tagovi: