Odličan vikend za atletičare iz Banjaluke

 Proteklog vikenda u  Banjaluci je održano Prvenstvo RS za cicibane/ke i mlađe juniore/ke. Bilo je to još jedno uspješno takmičenje za članove Atletskog kluba Banjaluka.

‘’Zlatne medalje su osvojili: Nika Popić na 60m i 200m, Anđela Bajić u bacanju kugle, Kristijan Roljić na 600m, Rea Vukmanović u bacanju vortexa, štafeta cicibanki u sastavu: Marija i Sara Vukić, Sofija Dejanović i Nika Popić’’, kazali su u ovom klubu

Srebrene medalje su osvojili: 

Sofija Dejanović na 200m, Marija Lukajić u kategoriji vis osvojile su srebrne medalje, kao i  Aleksa Kuduz na 60m, Sara Vukić u skoku u dalj.

Srebro je pripalo i đtafeti cicibana u sastavu Marko Šarenac, Aleksa Kuduz, Kristijan Roljić i Nikša Čubrilović.

Do bronzanih medačja su došli: Aleksa Kuduz u skoku u dalj, Marko Šarenac na 200m, Damjan Macanović u visu, Sara Vukić na 60m, Lana Simić na 600m i Rea Vukmanović u skoku u vis.

Od cicibana/ki još su nastupali: Nikola Bunčić (600m), Aldin Memić (kugla, vortex), Jovana Zebić (60m i 200m), Marija Vukić (60m i 200m), Sofija Kantar (60m i dalj), Valentina Rapajić (60m), Tamara Adamović (60m) i Ana Račić (vortex i dalj).

U kategoriji mlađih juniora/ki su takođe ostvareni odlični rezultati.

Zlatnim medaljama su se okitili: Aleksandra Roljić u trkama na 300m i 600m, Nikola Brdar na 100m i 300m, Marko Drinić u skoku u dalj, Aleksandar Kovačević u bacanju kugle i muška štafeta u sastavu: Nikola Brdar, Srđan Đaković, Aleksandar Ćirić i Sandro Ćorić. Srebrene medalje su osvijili: Marko Drinić na 100m, Aleksandar Ćirić u visu, Sandro Ćorić na 800m, Oleg Galić na 2000m, Ivana Mirković na 1500m i ženska štafeta u sastavu: Teodora Ćubrilović, Suzana Mačković, Ivana Mirković i Aleksandra Roljić.

‘’Do bronzanih medalja su došli: Srđan Đaković na 800m i Aleksandar Kovačević u bacanju diska. Od naših takmičara još su nastupili: Vuk Špirić 600m, Slađana Tomaš 600m, Anđela Kosić (vis) i Suzana Mačković 1500m’’, kazali su.

I.M.

Tagovi: