Ekipa ''MTA'' pobjednik turnira ''Vukosavlje open 2017'' (FOTO)

Ekipa ''MTA'' iz Vukosavlja pobjednik je Sedmog turnira u odbojci na pijesku ''Vukosavlje open 2017'' nakon što je sinoć u finalu u izbjegličkom naselju Vukosavlje savladao ekipu ''Elta-kabel'' iz Doboja rezultatom 2:1.

Za pobjedničku ekipu, koja je i prošlogodišnji pobjednik turnira, nastupili su bivši igrači Odbojkaškog kluba "Modriča-Optima" Boris Milošević-Musa, Nemanja Ilić, Robert Radojević i braća Bojan i Dragan Ninić. 



Pehare i novčane nagrade pobjedničkim ekipama, fer-plej ekipi "Psihijatrija" iz Modriče i najboljem igraču turnira Borisu Miloševiću-Musi uručio je Borislav Rakić, načelnik opštine Vukosavlje koja je i pokrovitelj turnira. 

"Sportsko-kulturna manifestacija, kojom je ove godine počelo obilježavanje 8. septembra - Dana opštine, okupila je 10 ekipa iz Doboja, Modriče, Obudovca i Vukosavlja, te veliki broj posjetilaca, ljubitelja odbojke", rekao je Rakić. 

On je istakao da je turnir organizovalo lokalno Udruženje građana "Sova". 

Rakić je istakao da je turnir u odbojci na pijesku postao sportski brend ove male i nerazvijene opštine. 

"Turnir ima podršku privrednika iz Vukosavlja i susjedne opštine Modriča", izjavio je Srni Rakić. 



On je najavio veliki broj sportskih, kulturnih i privrednih događaja, humanitarnih akcija i Svečanu sjednicu skupštine opštine, čime će biti obilježen Dan opštine. 

Nakon završetka turnira organizovan je koncert rok grupe "Mali bubanj" iz Doboja. 

Tagovi: